Property - Appartement - Gelderland - Arnhem

Appartement - Gelderland - Arnhem

Bewaar als favoriet
695   p.m.
11 maanden geleden Actief
#36622

overzicht

Deze moderne studio is gestoffeerd en gemeubileerd, zodat je niks hoeft mee te nemen en er direct in kan trekken. Let wel, keukengerei, linnengoed en dergelijke zijn niet aanwezig. Deze zal je dus zelf moeten aanschaffen. Zo kan je de studio toch helemaal naar jouw smaak inrichten.
Het gebouw ligt in het vlakbij het bruisende centrum van Arnhem, en er is altijd wel iets te doen! In de buurt vind je onder andere een sportschool, musea, Foodhall Arnhem en talloze restaurants en winkels. Heb je behoefte aan een wandeling? Dit kan langs de Nederrijn of in het Musispark.
In het gebouw is een tuin met zitplekken aanwezig, een wasruimte met strijkmogelijkheid waar je kan wassen en drogen door middel van de Pay2Wash app. Je fiets kan je in de fietsenstalling zetten en bij beschikbaarheid, zijn er bergingen te huur.
Ook is er op de begane grond een vending machine te vinden.

  • 18 Totale ruimte
  • 1 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten